Ik fotografeer met m’n Sony Alpha A7 III. In de lucht schiet ik met de DJI Mavic Mini.

Fotografie, videografie, creatief bezig zijn…

Van mijn hobby m’n werk gemaakt.

Hi! Ik ben Harald Pouwels, enthousiasteling op het gebied van fotografie, videografie en creativiteit.

Vroeger was ik altijd al creatief bezig, mensen zeiden altijd dat ik wat moest doen met mijn creatieve brein. Ik vind het tof om nieuwe logo’s te ontwerpen of andere grafische ontwerpen.

Fotografie doe ik al zo’n beetje m’n hele leven. Ik vond het altijd al leuk om goede foto’s te maken. Ik heb daarom ook twee keer een fotoproject gedaan genaamd project 365, dit was in 2014 en 2016. In 2022 doe ik overigens ook weer het project 365. Deze kan je volgen via Instagram of via deze site.

Videografie vind ik ook echt tof. Verhalen en boodschappen overbrengen via video komt naar mijn idee nog beter over dan via tekst. Ik werk hier nu ook al een aantal jaar mee. Bij Zig draag ik de functie als contentmarketeer en videograaf, ik maak bijna wekelijks wel een video.

Sinds een aantal jaar heb ik ook de DJI Mavic Mini, hiermee vlieg ik door de lucht voor de mooiste beelden. Het is heel gaaf om alles vanaf boven te zien en beelden te maken die je van de grond nooit zou kunnen maken.

Daarom ben ik m’n eigen bedrijf begonnen, H.J. Pouwels. Voornamelijk gericht op fotografie en videografie, maar ook voor het maken van grafische ontwerpen.