Met meer dan 10 jaar ervaring in de wereld van fotografie wil ik jou graag helpen aan het perfecte plaatje. Ik fotografeer met mijn Sony Alpha A7 III en zou het tof vinden om speciaal voor jou de foto’s te leveren die jij zoekt. Ik ben geïnteresseerd in allerlei vormen van fotografie, van portretten & groepen tot aan feesten. Van bedrijf & product tot aan huisdieren. Of wil je misschien wat anders dan deze onderwerpen? Laat het mij weten! Ik wil je graag van dienst zijn.

Portret & groepen

Wil jij een mooie portretfoto of een groepsfoto met bijvoorbeeld vrienden of familie? Kijk dan snel verder!

Lees meer

Feesten

Wil jij je bruiloft, verjaardagsfeest, jubileum, (eind)gala of een ander feest vastleggen? Mij lijkt het leuk om dit te doen voor jou!

Lees meer

Bedrijf & product

Wil jij ook mooie foto’s hebben van je bedrijf of product? Van de mensen die aan het werk zijn? Klik snel verder. Ik wil het graag voor je doen!

Lees meer

Huisdier

Huisdieren zijn natuurlijk onderdeel van het gezin. Wil jij een foto van jouw huisdier? Ik kom graag langs om een zo goed mogelijke foto te maken.

Lees meer

Fotografie op aanvraag

Staat jouw optie er misschien niet tussen? Maar wil je wel nieuwe foto’s? Ik wil je graag helpen! Klik snel verder en laten we in contact komen.

Lees meer