Fotografie

Fotografie is echt een passie van mij. Ondertussen heb ik nu al meer dan 10 jaar ervaring op dit vakgebied en ik wil jou graag helpen met hét mooie plaatje. Ik kan niet alleen van de grond fotograferen maar ook vanuit de lucht met m’n drone! Ben je benieuwd? Klik dan snel verder

Lees meer over fotografie

Video

Video is een fantastische manier om een verhaal over te brengen. Ik vind het leuk om via video de beste verhalen over te brengen. Heb jij een verhaal of iets anders wat je naar klanten of andere mensen wilt overbrengen? Video is echt een hele goede manier! Ben je nieuwschierig?

Lees meer over video

Creatief

Creatief bezig zijn is iets wat ik heel graag doe. En dus ook iets wat ik graag voor jou doe! Heb jij iets creatiefs nodig? Misschien nieuw marketingmateriaal of een nieuw logo? Iets anders grafisch? Ik wil jou graag helpen! Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Lees meer over creatief

Drone & camera

Tegenwoordig maken we niet alleen maar foto’s en video vanaf de grond, nee het is ook prachtig om het van boven te zien. Daarom lever ik dit ook mee met mijn diensten! Of het nu video of fotografie is, ik wil je graag helpen met mooie beelden van boven te maken. 

Bekijk wat ik allemaal gebruik