Een aantal jaar geleden (in 2018) ben ik begonnen met ondernemen. Ik heb me toen de tijd ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het bedrijf heette Harald Pouwels Designs. Met dit bedrijf wilde ik me vooral richten op ontwerpen van promotiemateriaal en websites (webdesign). Dit veranderde op een gegeven moment toen ik fulltime bij Zig ging werken.

Doordat ik fulltime aan het werk was had ik simpelweg geen tijd meer om grote projecten aan te nemen. Vond ik dit jammer? Heel eerlijk gezegd niet echt, want ik vind mijn werk echt fantastisch daar. Aan de andere kant wilde ik toch ook echt weer wat gaan doen met mijn bedrijf. Dus ik moest daar iets op verzinnen. Zo kwam H.J. Pouwels tot stand.

Naast ontwerpen vind ik videografie en fotografie ook heel leuk namelijk. En daar wil ik me nu meer op gaan focussen. Waarom? Fotografie neemt iéts minder tijd in beslag dan een website maken. Daarnaast vind ik het gaaf om mensen, dieren of producten op de foto te zetten. Een beeld zegt zo veel meer dan geschreven tekst (best ironisch aangezien ik nu aan het schrijven ben 😅).

Fotografie doe ik nu al meer dan 10 jaar en videografie ben ik ondertussen ook echt bekend mee geraakt. Bij Zig maakt ik onder andere veel video’s. En ik kan je echt vertellen, met video kan je goed een verhaal overbrengen.

Dus ja dat is in het kort waarom mijn bedrijf en mijn website is veranderd. 😉

Deel dit bericht!